Инстант лотарија

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија е одлична можност за секој што сака да освои добивка и веднаш да ја однесе дома. 

Државна лотарија на Македонија постојано ја збогатува понудата на инстант лозови.  

Хороскоп, Подарок, Среќни коцки, 7-ма брзина, Детелинка, Твингоманија, Смајли, Среќни тркала 2 и Среќни тркала 3 се достапни во сите продажни места.

Со инстант лотаријата добивате крупна шанса за ситни пари - освојте го автомобилот од вашите соништа или парична добивка која се наоѓа во секој трет лоз.  Од сумата на секој купен инстант лоз на Државна лотарија на Македонија се одвојува процент наменет за општествени добра.

Главна добивка:Lancia Delta
 

Среќното семејство Аљиди од село Лојане кумановско, ја освои втората премија - автомобил Ланчиа Делта со инстант лотаријата Ѕвезден пат.

Среќното семејство Аљиди од село Лојане кумановско, ја освои втората премија - автомобил Ланчиа Делта со инстант лотаријата Ѕвезден пат 

 

Семејството Јанески од Прилеп освои Ланчиа Делта со инстант лотаријата Ѕвезден пат  

Новиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија „Ѕвезден пат“ те води на возбудливо патување. Греби и следи ги среќните стрелки кои ќе те одведат до твојата Lancia Delta, или стигни до парична добивка која веднаш можеш да ја подигнеш. Над секој трет инстант лоз свети твојата среќна ѕвезда!

Број на добивки Вредност на добивка
2 автомобила* x 1.100.000 денари
3 x 500.000 денари
5 x 100.000 денари
10 x 50.000 денари
20 x 10.000 денари
100 x 5.000 денари
200 x 2.000 денари
1.000 x 500 денари
10.000 x 100 денари
100.000 x 50 денари
110.000 x 30 денари
Вкупно 221.140

 

* 2 X Lancia Delta 1.4 T-Jet 120 KS Argento со сите платени давачки

Добивките до 6.000 денари ги исплаќаат продавачите на продажните места, а добивките над тој износ ги исплаќа приредувачот. Правото за наплата на добивките застарува во рок од 60 дена по продажба на серијата.
Лозот е неважечки ако делумно или во целина се оштетени броевите, симболите и обележјата под другите полиња прекриени со емулзија, каде е наведено НЕ ГРЕБИ!

 

Правила на играта Ѕвезден патpdf