Инстант лотарија

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија е одлична можност за секој што сака да освои добивка и веднаш да ја однесе дома. 

Државна лотарија на Македонија постојано ја збогатува понудата на инстант лозови.  

Хороскоп, Подарок, Среќни коцки, 7-ма брзина, Детелинка, Твингоманија, Смајли, Среќни тркала 2 и Среќни тркала 3 се достапни во сите продажни места.

Со инстант лотаријата добивате крупна шанса за ситни пари - освојте го автомобилот од вашите соништа или парична добивка која се наоѓа во секој трет лоз.  Од сумата на секој купен инстант лоз на Државна лотарија на Македонија се одвојува процент наменет за општествени добра.


Изгреби ја својата авантура!

За сите авантуристи, нова игра на среќа на Државна лотарија на Македонија - ЗОО Авантура!
За само 50 денари можеш да го добиеш моќниот и атрактивен Seat Leon FR или еден од двата автомобила Seat Leon REFERENCE, а во игра се и парични добивки од 50 до 100.000 денари. Не заборавај, доколку твојот лоз не е добитен, искористи го за слободен влез во Зоолошката градина во Скопје од понеделник до петок!
Со секој лоз учествуваш во акцијата за поубава Зоолошка градина. Биди авантурист и изгреби ја својата ЗОО Авантура!
Државна лотарија на Македонија, за добро!

Правила на играта Зоо Авантураpdf

 


ЗОО Авантура

Емисија: 1.000.000 лозови
Емисиона вредност: 50.000.000 денари
Цена на лоз: 50 денари
Фонд на добивки 57,04%: 28.520.000 денари

Зоолошка градина Скопје

 

 


Освоен првиот Сеат Леон


Катица Костовска од Скопје ќе ужива зад воланот на својот нов Сеат Леон, освоен со инстант лотаријата Зоо Авантура.

Катица Костовска од Скопје уплаќала Џамбо Бинго и наместо кусур ѝ вратиле кола / грепка „Зоо Авантура“, која откако ја изгребала видела три ЗОО и прашала: “Што значи кога има 3 симболи ЗОО и еден лав во полето срце?“
Катица сите присутни ги почести со прекрасна торта со слика на лозот „Зоо Авантура“.


Број на добивки Вредност на добивка Вкупна вредност
1 автомобил x 1.400.000 денари 1.400.000 денари
2 автомобили x 810.000 денари 1.620.000 денари
10 x 100.000 денари 1.000.000 денари
200 x 5.000 денари 1.000.000 денари
2.000 x 500 денари 1.000.000 денари
5.000 x 300 денари 1.500.000 денари
5.000 x 200 денари 1.000.000 денари
20.000 x 150 денари 3.000.000 денари
30.000 x 100 денари 3.000.000 денари
280.000 x 50 денари 14.000.000 денари
Вкупно 342.213 28.520.000 денари

ЗОО Авантура

јуни 13, 2011
0    1467