Аладинова Ламба

Со инстант лозот  АЛАДИНОВА ЛАМБА 
можеш да освоиш и до шест добивки на еден лоз. 

Пронајди ги добитните симболи
АЛАДИН = добивка и ДУХ = 3 х добивка 
стани добитник на парични добивки од
70 до 700.000 денари. 

Во БОНУС ИГРАТА 
бројот 1001 пронајди го три пати 
и 5.000 денари се твои. 

 

Емисија: 1.000.000 лозови
Емисиона вредност: 70.000.000 денари
Цена на лоз: 70 денари
Фонд на добивки : 64.5% или 45.150.000 денари


Правила за играта на среќа инстант лотарија „Аладинова Ламба“

Одлука за примена на правила за играта на среќа инстант лотарија „Аладинова Ламба“

 

Аладинова Ламба
 

Број на добивки Вредност на добивки
7
700.000
10
100.000
10
50.000
25
20.000
50
10.000
600
5.000
2.000 1.000
4.000
500
20.000 210
30.000
140
 45.000 100
 255.000 70