Подарок

Инстант лотаријата ПОДАРОК има цел да ви ги развесели празниците, па дури и да ви го претвори во празник некој сосема обичен ден. Со лозот ПОДАРОК ви овозможуваме да ја решите дилемата за подарок за роденден, именден или било каков друг повод. Со добивките од лозот ПОДАРОК развеселете се самите или другите.

 

Емисија: 300.000 лозови
Емисиона вредност: 15.000.000 денари
Цена на лоз: 50 денари
Фонд на добивки 63%: 9.450.000 денари

 

Правила за играта на среќа инстант лотарија „Подарок“ серија 1

Одлука за примена на Правилата на играта на среќа инстант лотарија „Подарок“ серија 1

Одлука за продолжување на рокот за продажба на играта на среќа инстант лотарија „Подарок“ серија 1

ПОДАРОК 

Број на добивки Вредност на добивка Вкупна вредност
30 60.000 ден. 1.800.000
100 5.000 500.000
500 1.000 500.000
1.000 500 500.000
3.000 200 600.000
15.000 100 1.500.000
81.000 50 4.050.000
100.630 9.450.000