Сеф 3

Изгреби ја добитната шифра

И шифрите во твоите 6 полиња.

Кога бројките ќе се совпаднат,

СЕФ-от се отвора.

Отвори го СЕФ-от

И играј за добивки вредни

До 600.000 денари
Емисија: 500.000 лозови
Емисиона вредност: 20.000.000 денари
Цена на лоз: 40 денари
Фонд на добивки : 62.85% или 12.570.000 денари


Правила за играта на среќа инстант лотарија „Сеф“ серија 3

Одлука за примена на правила за играта на среќа инстант лотарија „Сеф“ серија 03

 

Сеф 3
 

Број на добивки Вредност на добивки
3
600.000 денари
5
100.000 денари
7 50.000 денари
60 5.000 денари
150 2.000 денари
500 1.000 денари
2.000 400 денари
4.100 200 денари
25.000 80 денари
130.000 40 денари