]

 

СМАЈЛИ

 

На барање на играчите Државна лотарија на Македонија за сите кои се млади во срцето, го пласира својот прва инстант лоз со добивки скутери. Биди еден од 35 сопственици на скутер. За само 30 денари, можеш да го имаш скутерот од своите соништа - Aprilia SR 50, Gilera Runner 50 или Vespa LX 2T!

Со овој инстант лоз ја славиме 20-гошнината на емотиконот смајли и уметноста на графитите


Емисија: 500.000 лозови
Емисиона вредност: 15.000.000 денари
Цена на лоз: 30 денари
Фонд на добивки 64%: 9.600.000 денари


Правила за играта на среќа инстант лотарија „Смајли“ серија 1

Одлука за продолжување на рокот за продажба на играта на среќа инстант лотарија „Смајли“ серија 1

Одлука за продолжување на рокот за продажба на играта на среќа инстант лотарија __Смајли__ серија 1 од 04.04.2016 .pdf

СМАЈЛИ

 

 

Број на добивки Вредност (денари) Вкупна вредност
35 скутери 130.000 4.550.000
20.000 50 1.000.000
135.000 30 4.050.000
155.035 Вкупно 17.333.200

 

Смајли - добитници на скутери