СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Честитај роденден со инстант лозот СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Подари шанса за IPHONE XR, SAMSUNG S9, или некоја

парична добивка, за само 50 денари.

Емисија: 1.000.000 лозови
Емисиона вредност: 50.000.000 денари
Цена на лоз: 50 денари

 Фонд на добивки :

62,70%

31.349.380 денари


Правила за играта на среќа инстант лотарија „Среќен роденден“ серија 01

Одлука за примена на правила за играта на среќа инстант лотарија „Среќен роденден“ серија 01

 

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН
 

Број на добивки Вредност на добивкa
40
62.941 денари
60
45.529 денари
60 10.000 денари
500 5.000 денари
1.500 1.000 денари
5.000 300 денари
10.000 150 денари
50.000 100 денари
270.000 50 денари
ВКУПНО: 337.160