Твингоманија

 

Со инстант лотаријата Твингоманија, добивате крупна шанса за ситни пари - освојте го автомобилот од вашите соништа Рено Твинго или парична добивка која се наоѓа во секој трет лоз. Ова е најголемата инстант лотарија досега во Македонија. Сега, за само 40 денари, можеш да добиеш еден од 40те автомобили Твинго Тренд или парични добивки од 40 до 500.000 денари. Биди тренди и греби за Твинго Тренд!

 

Емисија: 2.000.000 лозови
Емисиона вредност: 80.000.000 денари
Цена на лоз: 40 денари
Фонд на добивки 62,25%: 52.200.000 денари

 

Одлука за пролжување на рокот на продажба Твингоманија серија 2 од 31,05,2016

ТВИНГОМАНИЈА

 

 

Број на добивки Вредност на добивка Вкупна вредност
40 x 500.000 20.000.000
40 x 25.000 1.000.000
100 x 4.000 400.000
500 x 800 400.000
1.000 x 400 400.000
5.000 x 240 1.200.000
10.000 x 120 1.200.000
30.000 x 80 2.400.000
630.000 x 40 25.200.000
Вкупно 676.680 52.200.000

 

Твингоманија-добитници на автомобил Renault Twingo