Новости

Добивката од 44тото коло Лото 7, вредна близу 200.000 евра замина на вистинско место
Борис Бубевски од Берово е среќниот добитник на електричен тротинет од инстантот Еко скутер.
На Сашка Глигорова од Кочани и нејзиното семејство омилена забава се игрите на среќа на Државна лотарија. 
Борче Мирчоски од Битола се придружува на семејството добитници на електричен тротинет од инстантот Еко скутер.

Саботното извлекување на 21ви септември донесе 7ка во Кичево, вредна близу 200.000 евра

Скопје, 23ти септември, 2019. Во 44тото коло од играта на среќа Лото7, одржано на 21ви септември 2019та, во сабота, донесе 7ка вредна 11.966.712,00 денари. Според податоците, извлечените броеви 5, 6,19, 26, 27, 31 и 34 се уплатени во Кичево на продажно место ТП Аива 5.