Новости

Антонио Трајковски од скопско с.Волково, Скопје при една вообичаена посета на Тобакото Естера Лука во скопски Карпош 2, одлучил наместо кусурот од 50 денари да си ја испроба среќата со ЗЛАТНА РИПКА која му донела 500.000 денари. 

Инстант лотаријата на Државна лотарија во период од неполни 10 години понуди 41 серија лозови со вкупен фонд за добивки од близу една милијарда  денари

Г-ѓа Гурга Георгиева - е пример за редовен играч кој со радост се согласува за објава по остварена добивка, во прилог на транспарентноста 

Денеска среќен ден

Сефот полн 50.000 денари го отвори наша верна пензионерка од Битола, која сакаше да остане анонимна. Таа редовно ги игра нашите игри и секое коло уплаќа по неколку комбинации Лото 7. Секогаш уплаќа различни броеви. Овој пат од продажното место Димпо Доел купила само еден лоз од инстантот Сеф и со една замена потоа среќата и се насмевнала.Таа верува во овие игри и ќе продолжи да игра.

Популарната школка во Градскиот парк во Скопје викендов беше место за забава и добивки со инстант лозот Еко скутер
Тимот на Државна лотарија ги дополни богатите содржини на Тиквешки гроздобер кој се одржа нод 6ти до 8ми септември во Кавадарци.